کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319378 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

روند کاهش فروش تبلت‌ سال ۲۰۱۸ نیز ادامه می‌یابد

دیجی‌تایمز اعلام کرده است که سال ۲۰۱۸، در مجموع ۱۲۸ میلیون دستگاه تبلت عرضه خواهد شد که این رقم کم‌تر از سال جاری میلادی است.

روند کاهش فروش تبلت‌ سال ۲۰۱۸ نیز ادامه می‌یابد

اطلاعات منتشرشده توسط دیجی‌تایمز در رابطه با میزان فروش تبلت‌ در سال ۲۰۱۸، به این موضوع اشاره دارد که روند کاهش عرضه تبلت‌ در سال آینده ادامه خواهد یافت و نزدیک به ۱۰ درصد کم‌تر از سال۲۰۱۷ خواهد بود. این مؤسسه تحقیقاتی پیش‌بینی کرده است که میزان فروش تبلت‏‌ در سال ۲۰۱۸ به ۱۲۸ میلیون دستگاه خواهد رسید.

ظاهرا افزایش محبوبیت فبلت‌ها (گوشی‌های هوشمند مجهز به نمایشگر بزرگ‌تر از ۵.۵ اینچ) باعث شده است تقاضا برای تبلت‌ طی چند سال اخیر افت کند. به همین جهت، تبلت‌های مجهز به صفحه‌نمایش ۷ اینچ دیگر چندان محبوبیتی ندارند و کاربران ترجیح می‌دهند فبلت‌هایی خریداری کنند که از نمایشگر ۵.۵ اینچی یا بزرگ‌تر برخوردار هستند. یکی‌ دیگر از مواردی که باعث می‌شود کاربران علاقه بیشتری به گوشی‌ هوشمند با صفحه‌نمایش بزرگ داشته باشند، کاهش حاشیه‌های نمایشگر بوده که در سال ۲۰۱۷ به یک تِرِند تبدیل شده است؛ سازندگان می‌توانند با حذف حاشیه‌ها، ابعاد گوشی‌های هوشمند خود را ثابت نگه دارند اما آن‌ها را به نمایشگر بزرگ‌تری مجهز کنند.

از آنجا که تبلت‌هایی با نمایشگر کوچک مورد استقبال کاربران واقع نشده‌اند، سازندگان تصمیم گرفته‌اند بر عرضه محصولاتی با صفحه‌نمایش ۱۰ اینچی یا بزرگ‌تر متمرکز شوند که می‌تواند تفاوت‌ بین تبلت‌ و فبلت‌ را برجسته‌تر کند. اعمال چنین سیاستی باعث نمی‌شود از افت فروش تبلت‌ در سال‌های آینده جلوگیری شود؛ اما احتمالاً می‌تواند سرعت آن‌را کندتر کند. مؤسسه تحقیقاتی دیجی‌تایمز در ادامه اعلام کرده است که تأثیر گوشی‌های هوشمند با حاشیه‌های باریک روی تقاضا برای تبلت‏‌ پس از سال ۲۰۱۹ کم‌تر خواهد شد و فروش این محصولات همچنان بیشتر از ۱۲۰ میلیون واحد باقی می‌ماند. نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) طی دوره چهارساله بین ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ منفی بوده و ۱.۴ درصد است.

پیش‌بینی‌ها حاکی از این هستند که اپل، سامسونگ و آمازون پرفروش‌ترین سازندگان تبلت در سال ۲۰۱۷ باقی خواهند ماند و شرکت هواوی در نهایت از لنوو پیشی ‌می‌گیرد؛ به همین جهت، انتظار می‌رود این شرکت چینی به رتبه چهارم در زمینه‌ی فروش تبلت‌ دست پیدا کند. دیجی‌تایمز خوش‌بین است با سیاست‌هایی که هواوی در پیش گرفته، برتری این شرکت بر رقیب آسیایی خود یعنی لنوو در سال آینده تثبیت شود.

در نهایت، اعلام شده است که تبلت‌‏های مجهز به نمایشگر ۸.۹۹ اینچی و بزرگ‏تر، بیشتر از ۶۰ درصد از فروش تبلت‌‏ را در سال ۲۰۱۸ به خود اختصاص خواهند داد؛ به همین جهت، بسیاری از سازندگان روی فروش و عرضه تبلت‌هایی متمرکز خواهند شد که نمایشگر بزرگ‌تر از ۹ اینچ داشته باشند. از آنجایی‌که عده‌ای از کاربران همچنان تبلت‌های آیپد اپل و سری گلکسی تب سامسونگ را خریداری می‌کنند و تقاضا برای آن‌ها کاهش نیافته است؛ به‌ نظر می‌رسد هر دو سازنده به عرضه سالیانه تبلت‌های گران‌قیمت خود ادامه خواهند داد.

در حال‌ حاضر شرکت‌های اپل، سامسونگ، آمازون، هواوی و لنوو جزو پنج سازنده پرفروش بازار تبلت هستند و گزارش منتشرشده از میزان فروش تبلت‏‌ در سه‌ماهه سوم ۲۰۱۷، به این موضوع اشاره می‌کند که شرکت آمازون بیشترین رشد را در میان پنج سازنده مطرح داشته و فروش محصولات اپل و سامسونگ کاهش یافته است.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 39591 گروه خبری: اخبار سخت افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/09/01 تعداد مشاهده: 2201
کلید واژه ها:
سافت گذر